Fosnakongen

Fosnakongen – Sikker og effektiv kraftplugg fra Abyss

«Fosnakongen» er en 25x12 m servicekatamaran med 2 kraftige kraner. Vi mener dette er verdens sikreste og mest avanserte arbeidsbåt for havbruk.

Kompromissløst fokus på sikkerhet og effektivitet preger alle løsninger, og har gitt et fartøy som er spesielt designet for høy manøvreringsdyktighet, uovertruffen stabilitet og maksimal sikkerhet for mannskapet pådekk.

Godmanøvreringsevne og stabilitet er vesentlig for åutføre effektive og trygge operasjoner. To skrog gir høy stabilitet, og med gyrostyrt ballasteringssystem kan fartøyet fylle 140 tonn ballast i løpet av kun 85 sekunder.

To hovedpropeller og 4 side-thrustere gir stort dreiemoment og suveren manøvreringsevne. «Keep Position» system for dynamisk posisjonering sikrer at fartøyet holder posisjon under ankerhåndtering og andre operasjoner.

To kraftige kraner og Abyss «Safety Line» dekksutrustning sikrer at alt arbeid med kran, winch og liner i spenn kan skje sikkert – uten mannskap på dekk.

Kort sagt: Et moderne fartøy med stor kapasitet, som sammen med noen av bransjens mest erfarne operatører gir uovertruffen effektivitet og sikker håndtering av arbeidsoppgavene!

key Last ned brosjyre.

Kategori: Arbeidsbåter

Sikkert dekksarbeid med «Abyss Safety Link»!

Dekksutrustningen er basert på det patentsøkte konseptet «Safety Link», og produseres og markedsføres i samarbeid med Salthammer Tresfjord og PMH Norway. 

Utrustningen gir en helhetlig løsning som eliminerer en rekke farlige operasjoner ved at sikring av oppspente fortøyninger, løfteoperasjoner, og så videre kan skje uten å involvere folk på dekk. 

Utstyret omfatter:

  • Løsning for sikring av koblingsplater
  • Hydraulisk avlåsing av fortøyninger under spenn
  • «Safety Twister» for å ta av spenn i fortøyninger
  • Haikjeft for sikring av kjetting
  • Hydrauliske styrepinner
  • 60 tonns, todelt fortøynings-winch

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling av utstyr!

 

dekksutsyr abyss

Kategori: Arbeidsbåter

Underkategorier